Even voorstellen... 

Mijn naam is Joanna, ik ben de moeder van mijn mooie dochter Wiktoria. Ik ben ondernemende, zelfstandige en onafhankelijke vrouw, fan van een gezonde levensstijl en persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Een van mijn hoogste waarden in het leven is gezondheid, relaties, onafhankelijkheid en ontwikkeling. Ik ben begonnen met 
Forever op basis van deze waarden.
Ik ben mijn professionele carrière begonnen als Duits docent. Na een aantal jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, heb ik de branche veranderd en ben ik met klanten in internationale bedrijven gaan werken.

Na 13 jaar in de klantenservice te hebben gewerkt en veel ervaring op dit gebied te hebben opgebouwd, heb ik besloten mijn carrière te veranderen in iets wat in mijn ogen mensen meer waarde geeft. Ik ben begonnen met mijn online carrière als eigenaar van twee online winkels SensoLife en Babyonic en Forever Living Products ambassadeur.

Vandaag wil ik anderen helpen op de weg naar vrijheid, betere gezondheid en onafhankelijkheid.

Neem contact met mij op

Door je contactgegevens in te voeren, geef je toestemming om marketing aanbiedingen te ontvangen zoals vermeld in onze privacyverklaring. Privacybeleid.

Waarom heb ik gekozen voor Forever Living Products

Thuiswerkend was ik voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om me te ontwikkelen en naar een manier om mijn gezondheid te verbeteren. Forever is in mijn leven op het meest geschikte moment verschenen. 

Mijn levensmissie is om de mensen om me heen gezonder, mooier, tevredener met het leven, ondernemender en zelfverzekerder te maken. Met Forever producten en de ongelofelijke groeimogelijkheden die het bedrijf biedt, kan dit worden gerealiseerd. 

Als zelfstandig ondernemer bepaalt u in principe zelf hoe u en de onderneming zich verder ontwikkelen. Succes kent geen grenzen, dus negeer de beperkingen en ga op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om winst en plezier te maken.

Verander je leven

Onze topproducten

Forever Aloe Vera-gel <sup>&copy;</sup>
Forever Aloe Vera-gel ©
Forever Bright <sup>&copy;</sup> tandengel
Forever Bright © tandengel
Aloë vera gelly
Aloë vera gelly
Forever Aloe Lippen <sup>&copy;</sup>
Forever Aloe Lippen ©
Forever Lite Ultra
Forever Lite Ultra
Forever Bijenhoning <sup>&copy;</sup>
Forever Bijenhoning ©

Aloe Vera Life - Health & Business

Als u beter voor uw gezondheid wilt zorgen, uw lichaam wilt regenereren, gewicht wilt verliezen, uw lichaam wilt reinigen van giftige stoffen, de conditie van uw huid wilt verbeteren, zijn Forever Aloë Vera producten de perfecte oplossing voor u.

Bent u op zoek naar een manier om uw gezondheid en financiële vrijheid te verbeteren, neem dan contact met mij op.
Deze pagina is van een officiële Forever Business Owner
Copyright © 2020 Forever Living Products

The
Aloe Vera
Company

x
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de beste website ervaring krijgt. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met onze cookie policy. Meer informatie. More info.